Bună!

Mă bucură faptul că ȋţi doreşti să cunoşti mai multe despre mine.

Pe scurt, am studiat Facultatea de Marketing în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi am o experienţă profesională de peste 16 ani ȋn HR. Ȋn prezent, locuiesc ȋn Constanţa.


Ȋmi place să citesc cărti de dezvoltare personală şi de psihologie, să scriu tot ce ȋmi vine prin minte, folosind stiloul şi o agendă.


Pentru cei care sunt familiari cu tipurile de personalitate bazate pe teoriile lui Jung si Myers Briggs, personalitatea mea este INFJ-T – Susţinator (Advocate). Printre altele, acest lucru ȋnseamnă că scopul meu este să ajut alte persoane, iar adevărata pasiune este aceea de a ajunge la esenţa problemei, oamenii să se dezvolte continuu, cu forţe proprii, astfel ȋncât să nu apară nevoia de a fi salvaţi.


Am descoperit ceea ce numim dezvoltare personală ȋn 2013, când am simțit nevoia să cunosc mai bine natura umană, implicit să mă cunosc mai bine pe mine. Călătoria mea a ȋnceput ȋn acel moment şi continuă până ȋn prezent.

Am ales sa fiu LifeCoach deoarece ȋn toţi aceşti ani am acumulat resurse pe care simt că le pot folosi pentru a ajuta persoanele din jurul meu.


Susţin persoanele care doresc să se dezvolte şi să ȋşi depăşească limitele. Ȋmi place să văd problemele ca resurse pentru noi oportunităţi.


Valorile mele de bază sunt respectul, familia, sănătatea şi dezvoltarea personală.


Profesionalismul, intuiţia şi empatia sunt, de asemenea, prezente ȋn viaţa mea, clipă de clipă.


Ȋmi place să mă dezvolt permanent prin participarea la cursuri, seminarii, webminarii pe diverse teme ce ţin de dezvoltare personală şi autocunoaştere, citind cărţi de dezvoltare personală şi de psihologie aplicată, participând la sesiuni săptămânale cu coach-ul meu ȋn vederea atingerii obiectivelor propuse şi cu psihoterapeuta mea pentru o ȋnţelegere mai bună a sinelui și pentru dezvoltarea personală.


Te pot ajuta atunci când ai nevoie de un plan pentru a pune ȋn aplicare ceea ce ȋţi doreşti, dacă ai nevoie de cineva care să fie alături de tine ȋn călătoria către obiectivul stabilit, când pur şi simplu ai un blocaj.

Dacă ceea ce ai citit ți se pare interesant și simți că rezonăm, te încurajez să te programezi pentru o sesiune introductivă folosind calendarul de mai jos.